Переводчик

понедельник, 6 июня 2016 г.

Новинка! Оптимізована лінійка квадроциклів і мотовсюдиходів 2017 року!


Оптимізована лінійка квадроциклів і мотовсюдиходів 2017 року - це поліпшені характеристики, спеціалізовані аксесуари і відмінне співвідношення ціни і технічних і функціональних параметрів.

Перш за все, працюючи в тісному контакті з мисливцями експертного класу, команда Can-Am створила повністю нову комплектацію мотовсюдихода Can-Am Defender

Крім того, інженери BRP знову підтвердили бездоганне лідерство бренду Can-Am в сегменті мотовсюдиходів SSV, створених спеціально для бруду і жорсткого бездоріжжя, представивши новий чотиримісний мотовсюдихід Can-Am Maverick MAX X1000R, який перевершує найвищі очікування.

Не менш важлива новинка - це нова комплектація шестиколісний мотовсюдихода Outlander 6x6 DPS 650, яка оснащена заднім багажником з бічними панелями і відкидним бортом в стокової версії, що раніше було доступно як додатковий аксесуар.

Сімейство Renegade також зазнало істотних змін - у 2017 році модельному ряду в ньому з'явилася модель Can-Am Renegade X MR 570, спеціально призначена для бруду і бездоріжжя.