Переводчик

среда, 25 мая 2016 г.

Камера HERO4: Black Edition, встроенный Wifi, функция ProTune, набор креплений.


Камера HERO4: Black Edition

Камера сміливо може вважатися флагманом лінійки. Дозволяє знімати відео 3080х2160 зі швидкістю 40 кадрів в секунду.

Додана можливість ручного управління кольором, різкістю, ISO і експозицією. Фото в 12 мп камера знімає зі швидкістю 30 кадрів в секунду.

Бокс дозволяє занурюватися на глибину до 40 метрів.
Вбудовані модулі Wi-Fi і Bluetooth, потужний процесор.
Два режиму нічної зйомки: Night Photo і Night Lapse, інтелектуальний режим виміру освітлення, просте і зрозуміле меню


Камера GoPro MUSIC / HERO3+

Камера GoPro HERO3 + Black Edition / Music підходить для зйомок концертів, музичних кліпів, рейвов і грандіозних шоу.



Нема різниці, чи знімаєте Ви в студії, граєте «квартирник» або в гаражі у друзів, комплект Music Edition дасть Вам все необхідне, для якісного відео / фото і звуку. На виході виходять професійні фотографії та відео з Ваших виступів.

Камеру легко можна закріпити на інструментах, вертушках, на стійках мікрофонів і на іншому сценічному обладнанні. Програмне забезпеченням GoPro App і GoPro Studio допоможе з'єднати весь матеріал в високої якості відео.


Якого б масштабу музикантом ви не були - від висхідної зірки до суперзірки - ви можете професійно записувати свої виступи, а також і робити розкішні фотограйіі.
Маленькі габарити камери і вага в 74 г, залишать камеру непомітною на сцені і не буде відволікати від виступу. Невеликий розмір робить її ідеальною для установки на музичні інструменти.

Для цього створені спеціальні музичні кріплення. Вхідні в комплект кріплення дозволять вам встановити камеру на інструментах, мікрофонних стійках і на сценічному обладнанні для зйомки унікальних і вражаючих кадрів, які дуже реалістично передадуть атмосферу і дозволять відчути вашу музику.

Пульт с экраном для камер GoPro




Пульт с экраном для камер GoPro сумісний з камерами GoPro HERO3 / HERO3 + / HERO4
Размеры :

  • Висота 49.5 мм .
  • Ширина 67 мм .
  • Товщина 17 мм .
  • Вага 62 грами .


Пульт управління з кольоровим 2 дюймовим дисплеєм Removu R1 , зручний у використанні з великими кнопками управління і кріпленням на руку . 
Має 2 ' ' TFT LCD дисплей з роздільною здатністю 320 х 240 крапок . Відео передається по модулю WiFi IEEE 802.11b / g / n , на відстань до 70 метрів .
Заряду батареї вистачає до 3 - х годин безперервної роботи .

Має роз'єм Micro USB .

Схема роботи досить проста . Включаєте Wi - Fi на камері , режим GoPrp App , включаєте пульт Removu R1 , на пульті з'являється камера , вводите пароль і у Вас на екрані показується потокове відео з камери .

КамROWера начального уровня HERO


HERO - ідеальна камера для входу в сімейство GoPro . Пристрій створений з ідеєю максимального спрощення у використанні і в той же час збереження всіх головних властивостей GoPro .
Камера вбудована в міцний захисний бокс , з можливістю занурення до 40м . Знімає ті ж яскраві GoPro відео і фото , але має більш спрощений функціонал і найбільш привабливу ціну .



  • Задня кришка - Skeleton Backdoors
  • Засувка Quick Release Buckle
  • Вигнута і плоска самоклеючі пластини
  • Поворотний механізм 3 - Way Pivot Arm
  • USB кабель