Переводчик

среда, 25 мая 2016 г.

Камера GoPro MUSIC / HERO3+

Камера GoPro HERO3 + Black Edition / Music підходить для зйомок концертів, музичних кліпів, рейвов і грандіозних шоу.



Нема різниці, чи знімаєте Ви в студії, граєте «квартирник» або в гаражі у друзів, комплект Music Edition дасть Вам все необхідне, для якісного відео / фото і звуку. На виході виходять професійні фотографії та відео з Ваших виступів.

Камеру легко можна закріпити на інструментах, вертушках, на стійках мікрофонів і на іншому сценічному обладнанні. Програмне забезпеченням GoPro App і GoPro Studio допоможе з'єднати весь матеріал в високої якості відео.


Якого б масштабу музикантом ви не були - від висхідної зірки до суперзірки - ви можете професійно записувати свої виступи, а також і робити розкішні фотограйіі.
Маленькі габарити камери і вага в 74 г, залишать камеру непомітною на сцені і не буде відволікати від виступу. Невеликий розмір робить її ідеальною для установки на музичні інструменти.

Для цього створені спеціальні музичні кріплення. Вхідні в комплект кріплення дозволять вам встановити камеру на інструментах, мікрофонних стійках і на сценічному обладнанні для зйомки унікальних і вражаючих кадрів, які дуже реалістично передадуть атмосферу і дозволять відчути вашу музику.

Комментариев нет:

Отправить комментарий